A legnagyobb értékű és pontosságú, berendezések mérési értékeit is elronthatják, a pontatlan, gyenge minőségű kiegészítők, segédeszközök. Márpedig a földmérésben és építészetben, ritkán van második lehetőség.

Cégünk a Trimble Hungary Kft. megalakulása óta fő profiljaként fejleszt és gyárt geodéziai mérőműszerekhez, mérésekhez szükséges segédeszközöket, kiegészítőket. Melyek pontosságban és megbízhatóságban a legmagasabb minőséget képviselik. A Trimble Hungary Kft.neve egybeforrt a világ-vezető mérőműszereket gyártó cégeinek nevével, akik kivétel nélkül a GeoDesy termékeit használják a biztos alapokhoz.

Termékpalettánkat az alábbiak alkotják: standard és nagy stabilitású geodéziai műszertalpak, fix-és forgatható prizmatartók valamint adapterek. De nagyobb partnereink megbízásai alapján még számos egyéb a geodéziában használt eszközt gyártunk, melyek ismertető jelei: megbízhatóság, precizitás, és időtállóság. Legjobb minőségű anyagok, és a legfejlettebb gyártási és tervezési technológia, a több mint 100 éves tapasztalat teszi lehetővé, ennek elérését, és emeli ki termékeinket a Távol-Keleti gyártók termékei közül.

Honlapkészítés, keresőoptimalizálás